Home » Kiddooh?

Kiddooh?

Kleinschalig, Huiselijk, gezellig, Rust, regelmaat en reinheid, regels, Toezicht en Betaalbaar

Door dat het kleinschalig is heb je voor ieder kind de aandacht die het kind nodig heeft. Ik zou ook niet meer dan drie kinderen op 1 dag willen in de opvang.  Zodat ik ook deze aandacht kan bieden

Gastouderopvang is huiselijk: zoals thuis

Zo kan ik bijvoorbeeld met de kinderen samen boodschappen doen. We wandelen dan naar de winkel en doen daar de boodschappen voor de lunch. De kinderen zijn dan buiten kunnen  samen met mij de boodschappen verzamelen en als we dan weer thuis zijn lekker genieten van de lunch.

Wat ik fijn vind dat het kindje kan doen wat het zelf wil het kan er voor kiezen om een boekje te lezen, of te spelen, tekenen.  Of als het kindje wil slapen dan is dat ook mogelijk.

Rust, regelmaat en reinheid staat bij mij op de eerste plaats. Het kind moet weten waar het aan toe is.

Er zijn wel wat regels zoals samen aan de tafel  het brood, fruit eten en natuurlijk het drinken wordt ook aan tafel gedaan. Als het kindjes oud genoeg zijn mogen te helpen met het klaar maken van de tafel .

Zo is er ook de regel  binnen wordt er  niet gerend of wilde spelletjes als we naar buiten gaan kunnen de kids zich lekker uitleven.

De kindjes die gaan slapen kan ik in de gaten houden met een camera. Zo zie ik in een oogopslag of er iets aan de hand is, zonder dat ik moet gaan kijken en geen toezicht heb op de andere kindjes. Ik vind dat zelf een heel fijn gevoel dat ik alles in de gaten kan houden.

Gastouderopvang is betaalbaar je betaalt, alleen de afgesproken uren.